söndag 19 augusti 2007

Min första möhippa


Igår var jag på mitt livs första möhippa. Mammas barndomskompis Catrin ska gifta sig om en månad, så då ska jag gå på mitt första bröllop.
Mina polare Tea (1 dag yngre än mig) och Hilding & Helge (8 veckor) var också med.
Vi gjorde en massa saker, spelade in en skiva, klappade räliga djur såsom ormar, kackerlackor och skorpioner och fick en kurs i 70-tals dans- Discofever, som ni kan se på bilden.

3 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Hej Lovis!
Ja, du får vara med om en del du! Låter lite läskigt med djuren men annars väldigt kul!

Så hur har du det med föräldrarna? Har du några lugnare nätter nu för tiden eller?? Hur mår mamman Anneli? Hur är det att vara hemma utan Daniel? Hinner hon med något annat än att ta hand om dig Lovis?

Själv så har vi storbesök av Patriks föräldrar och Oscar firar 4 veckors dag idag, och har blivit uppvaktad med värsta sverigedressen inför stundande friidrotts VM. Kanske nätterna framöver blir intressantare än gamla dokumentärer och annat trist. Annars börjar Oscar att få lite mer humana ätvanor och äter nog inte mer än 2-3 ggr/natt.
Nej sköt om er alla
Kram A-K

Lovis o Svante sa...

Hej A-K och Oscar!
Vi har det bara bra. Min mamma tycker att hon knappt hinner göra något på dagarna. Jag vill ju bli ompysslad och äta hela tiden.
Men jag är ganska schysst nattetid, inatt sov jag i över 6 h innan jag åt.

Denna veckan har jag börjat le!
Ha en härlig helg, håller tummarna för att det blir sol.
Kram
/ Lovis o Anneli

Anna-Karin sa...

Hej igen Lovis och Anneli!

Ja, det förstår jag att Lovis behöver mycket omsorg, jag är lite förundrad över hur det ska fungera när Patrik börjar jobba. Tycker nog att dagarna flyter på snabbt redan nu, när vi är två att ha hand om Oscar.... Ja, återstår att se helt enkelt.
Kul med lite leenden! Oscar smilar, fast vi tror kanske mer att det är pga magknip / gaser... :)

Ha så gott!
// Anna-Karin